contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Interesting ideas, useful resources and hot tips for teachers

8/16/14

Сьогодні поговоримо про планування, зокрема про поурочні плани-конспекти уроків. Для вас консультація юриста щодо поурочних планів учителя:  перейти за посиланням.

Я пропоную вам ознайомитись з підбіркою шаблонів плану-конспекту уроку, які я знайшла в неті  завантажити, обрати "свій" шаблон, роздрукувати і  до паперового http://englishteachest.blogspot.com/варіанту просто вписувати необхідну інформацію до кожного уроку. Звичайно ж є інший - сучасний, еко-дружній і головне безкоштовний варіант - завантажуєте файл на комп (ноут, планшет чи фаблет - словом, будь-який девайс, який у вас завжди під рукою), відповідно модифікуєте зміст  до кожного уроку і зберігаєте в створену для цієї мети папочку. Таким чином, маєте плани-конспекти в електронному вигляді (адже !!ніде не вказано, що п-к має бути тільки на паперовому носієві).


І ще одне важливе питання - книги для вчителя (мова звичайно ж про вітчизняні НМК). Видавництво Ранок пропонує такі посібники для всіх класів. Ось опис: Посібник являє собою плани-конспекти уроків англійської мови до підручника О. Д. Карп’юк для учнів 1-го класу. Побудований відповідно до чинної програми з англійської мови, затвердженої Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для загальноосвітніх навчальних закладів. Містить календарне планування, розробки 34 уроків, на яких застосовуються різноманітні форми й методи роботи з класом, а також матеріал для копіювання. Для студентів факультетів іноземних мов, молодих учителів, учителів-практиківНа сайті  можна замовити як паперову, так і електронну версію посібників.   Перейти 

Ознайомитись з демоверсіями можете на цьому сайті http://goo.gl/zQ8xUA

Календарно-тематичне планування Карпюк О.Д. на сайті вид-ва!!!

Суперові ресурси (особливо для 1 ! класу) знайшла на цій сторінці  http://goo.gl/zUWl95

Інші розробки уроків Карп'юк http://goo.gl/mQcjfv 

Календарно-тематичне планування (і не тільки...)

Грифи МОНУ:Oxford University PressMacmillan 

Cambridge




Гарного настрою всім!


0

0 коммент.:

Post a Comment

Antiplagiarism

Plagiarisma.Net Plagiarisma.Net

MyTwitter

MED

Copyright

Followers

Total Pageviews