contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Interesting ideas, useful resources and hot tips for teachers

8/2/14

Вам дістало набридло банальне списування з інтернету творчих робіт (рефератів, листів, есе) вашими учнями? Буває так, що читаєш-зачитуєшся:) і водночас розумієш, що "автор" зовсім не автор, але аргументів нуль?  Якщо ви  надалі не хочете, щоб вас "розводили" власні учні, читайте далі.
 Отже, як перевірити, чи наданий вам текст є автентичним? Легко! Причому можна зробити це як онлайн, так ї завантаживши http://englishteachest.blogspot.com/ певні програми на свій комп'ютер, і головне - безкоштовно. Опишу тут  варіанти, tried and tested. Отже, онлайн можете зробити це прямо на цій сторінці- просто клікніть мишкою на банер Plagiarisma.net , який розміщений зверху у третій колонці і у вікні, яке відкриється вставте скопійований текст або введіть самі пару фраз. Пошук здійснюється в гуглі і яндексі. Можливо попросять зареєструватися після третього разу (сміливо реєструйтесь-безкоштовно) До речі,  цю програму можна встановити також на комп'ютер і користуватися офф-лайн. Якщо ж хочете чогось іншого, даю лінки
  • http://text.ru/text_check  видає оригінальність цього тексту 100%; копіюю перший-ліпший текст - і... оригінальність 0,06%, плюс видає  посилання на джерело. Клас! 
  • http://www.miratools.ru/ - Суперрр!
  • http://www.duplichecker.com/ ОК, але просить реєстрацію після 3 разу
Ну і ще на вибір для роботи офф-лайн: Viper , eTxt, AdvegoPlagiatus.

http://englishteachest.blogspot.com/ P.S. Скористатися чи ні - рішення за вами, але кому подобається бути обведеним навколо пальця?

  Удачі всім!

0

0 коммент.:

Post a Comment

Antiplagiarism

Plagiarisma.Net Plagiarisma.Net

MyTwitter

MED

Copyright

Followers

Total Pageviews