contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Interesting ideas, useful resources and hot tips for teachers

8/4/14

В епоху Web 2.0 рано чи пізно у багатьох виникає проблема виходу в інтернет, вірніше його відсутність, мова звичайно ж іде про робоче місце. І кабінет обладнаний - маєте крутий комп'ютер, проектор та спеціальну дошку, а підключення до інтернету в силу якихось причин, здебільшого фінансового характеру, не є можливим. Ось і доводиться витрачати час вдома, завантажуючи необхідні файли, причому і тут не без проблем - іноді неможливо зберегти відео-, аудіофайли чи друкувати статті. (Про деякі  навички, володіння якими дозволить вам це робити, - згодом, не пропустіть).  ОК,
повернімось до  власного інтернет-підключення.

  1. Отже для досягнення бажаної мети необхідно придбати звичайний смартфон, так би мовити http://englishteachest.blogspot.com/ зробити апгрейд мобільного телефона до телефона-мінікомп'ютера. Сьогодні на ринку їх море, на будь-який смак і гаманець. Якщо ви не "любитель шевелить пальцАми", то раджу придбати якісний бюджетний смарт, але обов'язково з підтримкою 2х сімкарт (порада: спочатку оберіть модель, яка вам сподобалась в інтернеті, далі йдете до найближчої Мобілочки, Алло і т.п. роздивитися в оригіналі, а можливо і придбати- ціни  зараз майже скрізь однакові, навіть якщо не хочете викладати всю суму одразу, вам з радістю оформляють кредит, тому не забудьте прихопити паспорт. ). Далі увага! купуємо стартовий пакет Вільний Київстар в Інтернеті (вартість безобмеженого користування від 29 коп на день) або МТС Смартфон 0,50 (від 35 коп на день інтернет + безліміт в мережі). Як на мене, інтернет МТС швидший+можна "придбати" за 25 коп. на день турбо-http://englishteachest.blogspot.com/ кнопку  і ульот. Лайф для нашої справи ще не доріс:))
  2. Тут же просимо продавця підключити телефон і зробити всі необхідні налаштування, перенести всі контакти зі старого телефону, вставити нову сімкарту (пам'ятаємо, що саме вона у нас для інтернету), поповнюємо рахунок, одним словом, бери і користуйся. Мало не забула, смарт вимагає бережного відношення - бампер і захисна плівка просто необхідні. При скромних розрахунках залишаємо в магазині плюс-мінус 1300-1400 гривень (смарт Леново - 999,0, плівка+бампер - 200-300,0, стартовий пакет - 15, поповнення-40, ну і плюс чайові-вдячність продавцеві - він же не був зобов'язаний виконувати всі ваші забаганки. Повірте, ви ні на секунду не пошкодуєте, адже ви отримаєте дуже багато за досить невеликі гроші). 
  3. Чемно дякуємо і далі два варіанти: або йдемо додому і продовжуємо самостійно втілювати задумане в життя, або "добиваємо" продавця ще одним проханням - налаштувати точку доступу на телефоні,  простіше кажучи, перетворюємо наш смарт ще й на бездротовий модем, за допомогою якого і  будемо здійснювати підключення свого ноутбука до інтернету. Насправді нічого складного немає - ваш друг-продавець зробить  це за лічені хвилини, щоб ви ще бува чого не придумали))
  4. Якщо ж ви вирішили самі погратися з новою іграшкою

Samsung Galaxy S

5. У налаштуваннях свого ноута шукаємо вкладку "бездротові мережі", знаходимо свій смартфон та вводимо пароль (ідентичний тому, що http://englishteachest.blogspot.com/ ви ввели на смартфоні при створенні точки доступу).
6. Вітаю, ви в інтернеті. Користуємось, коли  забагнеться)) Єдине, про що не варто забувати, - вчасно заряджати свій смартфон та поповнювати рахунок. 



0

0 коммент.:

Post a Comment

Antiplagiarism

Plagiarisma.Net Plagiarisma.Net

MyTwitter

MED

Copyright

Followers

Total Pageviews