contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Interesting ideas, useful resources and hot tips for teachers

8/1/14

Привіт, як і обіцяла у попередньому пості, даю посилання на вебінари, які були організовані видавництвом Ранок у червні 2014р .

Перший  вебінар від О.Я. Коваленко, головного спеціаліста Департаменту загальної середньої
та дошкільної освіти МОН, присвячений Особливостям впровадження нових Держстандартів освіти, удосконаленню змісту і методів навчання та виховання в умовах реалізації. Так, сесія тривала, але це інформація з перших рук і тому вона має певну цінність для нас (самі розумієте, хто володіє інформацією, той не має зайвого клопоту на свою голову), тим більше, що тут озвучені відповіді на запитання, які дійсно http://englishteachest.blogspot.com/ хвилюють учителів e.g., про НМК (автентичні та вітчизняні ), грифи МОН, придбання додаткової літератури, вивчення другої іноземної мови, види контролю, тощо.

Другий - від Дубовик О.А., начальника відділу навчально-методичного забезпечення ІІТЗО (Інституту інноваційних технологій та засобів освіти).  Тема - Навчально-методичне забезпечення вровадження нових Державних стандартів освіти. Цей вебінар теж тривалий, до того ж запис низької якості, в дечому перегукується з попереднім але все ж варто виділити годину власного часу і позбавити себе головного болю в майбутньому. Про придбання улюблених нами НМК зарубіжних видавництв дивитись на 54 хвилині. Доступно, просто і зрозуміло. Головне - співпраця з батьками ваших учнів.

Деякі моменти розкриті в попередньому повідомленні.

0

0 коммент.:

Post a Comment

Antiplagiarism

Plagiarisma.Net Plagiarisma.Net

MyTwitter

MED

Copyright

Followers

Total Pageviews